Sommelier furlane

lunedì 22 marzo 2010

Ciocolade todescie


Tal mio ultim zir a Dresda ai scuviart une ciocolade cul vin ros: si puès ciatale ancje sul web a chist indiriz.
Propit une biele pause!
Pubblicato da spirt di vin alle 12:14
Etichette: culture, cusine

2 commenti:

Anonimo ha detto...

Cumó nus mancje dome il vin ch'al và cun chiste cjicolade, forsit un vin al cacao:-)?

22 marzo 2010 alle ore 13:58
spirt di vin ha detto...

Recioto della valpollicella..Ce pensitu?

22 marzo 2010 alle ore 14:09

Posta un commento

Post più recente Post più vecchio Home page
Iscriviti a: Commenti sul post (Atom)

Informazions personals

spirt di vin
Visualizza il mio profilo completo

Bandiere de Patrie

Bandiere de Patrie

Archivio blog

  • ►  2011 (36)
    • ►  luglio (4)
    • ►  giugno (2)
    • ►  maggio (10)
    • ►  aprile (7)
    • ►  marzo (12)
    • ►  gennaio (1)
  • ▼  2010 (40)
    • ►  settembre (2)
    • ►  agosto (7)
    • ►  luglio (6)
    • ►  giugno (2)
    • ►  maggio (10)
    • ►  aprile (9)
    • ▼  marzo (4)
      • Une gnove produzion
      • Ciocolade todescie
      • Par une serade particular...
      • Seso ancjemo a bevi coca-cola?
  • ►  2009 (81)
    • ►  dicembre (1)
    • ►  novembre (11)
    • ►  ottobre (3)
    • ►  settembre (5)
    • ►  agosto (11)
    • ►  luglio (7)
    • ►  giugno (8)
    • ►  maggio (7)
    • ►  aprile (5)
    • ►  marzo (8)
    • ►  febbraio (5)
    • ►  gennaio (10)
  • ►  2008 (57)
    • ►  dicembre (6)
    • ►  novembre (10)
    • ►  ottobre (10)
    • ►  settembre (10)
    • ►  agosto (13)
    • ►  luglio (8)


statistica

Tema Semplice. Immagini dei temi di MvH. Powered by Blogger.